Zalaegerszeg Bíró Márton u. 8/A

TÖLTSD LE MOST AZ ALKALMAZÁST AZ EXTRA KEDVEZMÉNYEKÉRT! google play badge apple store badge

Fólia léggömbök

Lássuk mi a helyzet a fólia léggömbökkel! Na itt aztán tényleg elszabadulhat a fantázia, hiszen a speciális fólia anyagot szó szerint bármilyen méretűre és formájúra tervezhetik a gyártók, bármit meg lehet valósítani belőle. A fólia héliumos lufi a legjobb választás abban az esetben, ha nem elsősorban a dekoráció és az összhatás a cél, hanem a meglepetés. Az egészen pici, tenyérnyi mérettől az ember nagyságát is elérő formákig bármit választhatsz. Mesefigurák, szuperhősök, dínók és hercegnők várják, hogy bearanyozzák az ünnepelt napját, de számokat is összeválogathatsz évfordulóra, születésnapra. Személyre szóló üzeneted bátran ráírhatod egy filc segítségével, vagy kérheted meglepetésdobozban is, tényleg csak a fantáziád szabhat határt.

Ha azt gondolod, hogy ezek a léggömbök nem elég tartósak ajándéknak, akkor nagyon jó hírem van. A héliummal töltött fólia lufik még az átadást követő hetekben is megőrzik frissességüket, a pálcára tűzött, levegővel fújt mini formalufik pedig még hónapokig őrzik az ajándékozott számára a szép nap emlékét.

Amennyiben nálunk rendeled meg a léggömböket, akkor a legnagyobb odafigyeléssel fog elkészülni a választott dekorációd, vagy ajándékod. A szakmájukban legnagyobb tudással rendelkező kollégák dolgoznak nálunk, sok éves tapasztalattal a hátuk mögött, ami garancia arra, hogy a lehető legszebben elkészített csomag kerüljön hozzád az általad kért időpontban. Ne habozz, bátran rakd a kosaradba a kiválasztott lufikat, az ajándékozott és Te is maximálisan elégedett leszel!

Keresés

Dekor4you.hu
Léggömbszaküzlet
Esküvő
Rendezvény
Partykellék

Léggömb és partykellék szaküzlet és bemutatóterem:
Dekor4you
Kuruczné Szabó Erzsébet
8900 Zalaegerszeg Bíró Márton u. 8/A
Tel.: +36304172612  +36309903571 info@dekor4you.hu

Update cookies preferences