Zalaegerszeg, Petőfi utca 33

Gumi léggömbök

Kezdjük a örök klasszikus gumi lufikkal. Az általunk forgalmazott, csúcsminőségű Qualatex léggömbök teljes mértékben környezetbarátak, 100%-ban természetesen lebomló latex anyagból készülnek. A szivárvány minden színében elérhetők és többféle méretben gyártják őket. Választhatod őket egyszínű verzióban, ha nem témapartiról van szó, szépen csokorba rendezve bármekkora teret betölthetsz velük. Tökéletes választás abban az esetben is, ha a buli végén felengeditek őket, még kis üzeneteket is lehet rájuk kötni. Arra azonban figyelj, hogy nem bír bármekkora súlyt felemelni, érdemes tesztelni az elképzelésed az éles bevetés előtt.

Amennyiben konkrét téma köré képzeled el a latex lufit, mint dekorációt, vagy alkalomra adnád ajándékba, akkor nagyon egyszerű dolgod lesz. A babaváró bulitól kezdve a nyugdíjas búcsúztatóig egyaránt találsz a kínálatunkban mintás és feliratos léggömböket, természetesen magyar nyelven is. Ha évfordulóra, vagy szülinapra keresgélsz, akkor mindenképp válassz a számos kollekciók közül is.

Bátran kombinálhatod őket, hiszen a különböző témákon belül felbukkanó motívumok gondoskodnak a lufik tökéletes összképéről!

Azért, hogy a legfrissebb hatást érd el, ajánlott legfeljebb az esemény előtti napra időzíteni a héliumos fújást!

Keresés

Dekor4you.hu
Léggömbszaküzlet
Esküvő
Rendezvény
Partykellék

Léggömb és partykellék szaküzlet és bemutatóterem:
Dekor4you
Kuruczné Szabó Erzsébet
8900 Zalaegerszeg Petőfi u. 33.
Tel.: +36304172612  +36309903571 info@dekor4you.hu